ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ

Image

Εξατομικευμένη διατροφολογία

Ο ρόλος της τροφής είναι καθοριστικός για την διατήρηση της ζωής. Η υπερκατανάλωση τροφίμων και η επιλογή τροφών σχετίζονται με την εμφάνιση χρόνιων παθήσεων. Όταν ο οργανισμός τροφοδοτείται σωστά, οι λειτουργείες του οργανισμού δουλεύουν ρόλοι..

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζουν ασθένειες λόγω μη ισορροπημένου μεταβολισμού.

Η τροφή αποτελεή πηγή ενέργειας η οποία είναι απαραίτητη για την κίνηση, την αναπαραγωγή,την ανάπτυξη και γενικότερα την τέλεση όλων των λειτουργειών που απαιτούνται για την διατήρηση της ζωής και την διαιώνιση του είδους.

Με βάση τα αποτελέσματα των μεταβολομικών εξετάσεων παρέχεται συμβουλευτικός εξατομικευμένος τρόπος διατροφής που μας επιτρέπει να αποκαταστήσουμε την φυσιολογική λειτουργία μέσα απο την διατροφή και την συμπλήρωση των συμπαραγόντων που εκλείπουν. Οι βιταμίνες ,σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή,παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην δημιουργία μιας ασπίδας προστασίας απέναντι στις ασθένειες.

Παρέχουμε διατροφική καθοδήγηση και εκπαίδευση ώστε το άτομο να έχει την γνώση για την σωστή επιλογή των τροφίμων που χρειάζεται να καταναλώνει.

Το βιοχακάρισμα περιλαμβάνει

Συμβουλευτική συμπληρωμάτων διατροφής

Συμβουλευτική συμπληρωμάτων διατροφής


Το Κύτταρο είναι η λειτουργική μονάδα της ζωής. Στο οργανισμό μας υπάρχουν πάνω από 75 τρισεκατομμύρια κύτταρα και καθένα από αυτά εκτελεί χιλιάδες βιοχημικές λειτουργίες.

Μεταβολομική ανάλυση

Μεταβολομική ανάλυση


Η μεταβολομική επιστήμη μελετά τα προϊόντα των χημικών αντιδράσεων που συμβαίνουν στον οργανισμό και ονομάζονται μεταβολιτές μέσα από μια προηγμένη ανάλυση.

Προληπτική διατροφική βιοχημεία

Προληπτική διατροφική βιοχημεία


Ο ρόλος της τροφής είναι καθοριστικός για την διατήρηση της ζωής. Η υπερκατανάλωση τροφίμων και η επιλογή τροφών σχετίζονται με την εμφάνιση χρόνιων παθήσεων.

Φόρμα επικοινωνίας

OPTIMAL HEALTH


Στο Optimal Health παρέχονται σύγχρονες γνώσεις και κατευθύνσεις της βιολογίας για να πάρουμε τον έλεγχο της υγείας στα χέρια μας, και να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο δράσης για την βελτιστοποίηση του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Κόδρου 10 & Δημητρίου Βασιλείου 18
15451 - Φάρος, Νέο Ψυχικό
+30 210 6718898
info@optimalhealth.gr

ΑΚΟΛOΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Coryright © 2020 optimalhealth.gr All rights reserved

Σχεδιασμός και Φιλοξενεία MEDICAL PROMOTION