Διόρθωσε και Αναγέννησε το σώμα σου!Μεταμόρφωσε το σώμα και την ζωή σου!

Διόρθωσε και Αναγέννησε το σώμα σου!Μεταμόρφωσε το σώμα και την ζωή σου!

Στόχος είναι η εκπαίδευση και η παροχή γνώσεων στον άνθρωπο σε έναν τρόπο ζωής που θα του επιτρέψει την διατήρηση, την πρόληψη ή βελτίωση της καλής υγείας και μακροζωίας.

Image

Optimal Health

Ψυχική, Σωματική ευεξία και Μακρουγεία!

Στο OPTIMAL HEALTH παρέχονται σύγχρονες γνώσεις και κατευθύνσεις της βιολογίας για να πάρουμε τον έλεγχο της υγείας στα χέρια μας, και να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο δράσης για την βελτιστοποίηση του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα!

Τα βήματα μου για ΜΑΚΡΟΥΓΕΙΑ..

Ανίχνευση αναγκών των κυττάρων σου

Detox - Αναγέννηση κυττάρων - Αντιγήρανση

Αναγνωρίζοντας το τί πραγματικά συμβαίνει στην κυτταρική λειτουργία του δικού σου οργανισμού και διαπιστώνοντας τις όποιες βιοχημικές ελλείψεις και ανισορροπίες, εξασφαλίζουμε την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την αναγέννηση των κυττάρων σου.

Παίρνουμε τις ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ βιταμίνες

Ανιχνεύοντας με συγκεκριμένα διαγνωστικά εργαλεία, τις ανάγκες βιταμινών και ιχνοστοιχείων του εκάστοτε οργανισμού, τί και πόσο χρειάζεται ο δικός σου οργανισμός, καθορίζουμε ποιές βιταμίνες είναι απαραίτητα για το δικό σου οργανισμό. Έτσι, δίνουμε τέλος στην αλόγιστη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής που δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και τη δαπάνη χρημάτων σε σκευάσματα που δεν προσφέρουν κάτι στο δικό σου σώμα.

Εξατομικευμένο Διατροφικό Πλάνο

Αν έχεις κουραστεί απο εξαντλητικές δίαιτες, δίαιτες διαφορετικού τύπου και δεν βλέπεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στο δικό σου σώμα, σου προτείνω μια διαφορετική προσέγγιση! Play the game for a healthier life... μέσα από συγκεκριμένες εξετάσεις διαπιστώνουμε τί συμβαίνει στα δικά σου κύτταρα και μέσα από απλά βήματα διορθώνουμε τις όποιες βλάβες κι εξασφαλίζεις:

ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ, ΕΥΕΞΙΑ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Image

ΒΙΟΧΑΚΑΡΙΣΜΑ.... η δική μου προσέγγιση!

Το βιοχακάρισμα είναι η επιστήμη και η τέχνη του να μπορείς να αλλάζεις την βιοχημεία του σώματος με σκοπό την ενδυνάμωση του οργανισμού.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί κάνεις να ανακτήσει την ζωτικότητα του καθημερινά.

Το βιοχακάρισμα περιλαμβάνει την εφαρμογή αλλαγών στον τρόπο ζωής  που βελτιώνουν τη λειτουργία του σώματός.

περισσότερα

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη

Νικόλ Ράφα

Νικόλ Ράφα

Η Νικόλ Ράφα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Università degli Studi di Trieste της Ιταλίας στο τμήμα βιολογίας, με εξειδίκευση στη μοριακή βιολογία όπου διδάχθηκε βασικές τεχνικές μοριακής βιολογίας και βιοχημείας.

Μιλήστε μαζί μας

καλέστε μας στο τηλέφωνο ή στείλτε μας email για ερωτήσεις και απορίες

Εναλλακτικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

OPTIMAL HEALTH


Στο Optimal Health παρέχονται σύγχρονες γνώσεις και κατευθύνσεις της βιολογίας για να πάρουμε τον έλεγχο της υγείας στα χέρια μας, και να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο δράσης για την βελτιστοποίηση του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Κόδρου 10 & Δημητρίου Βασιλείου 18
15451 - Φάρος, Νέο Ψυχικό
+30 210 6718898
info@optimalhealth.gr

ΑΚΟΛOΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Coryright © 2020 optimalhealth.gr All rights reserved

Σχεδιασμός και Φιλοξενεία MEDICAL PROMOTION