ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Το Κύτταρο είναι η λειτουργική και μορφολογική μονάδα της ζωής.
Στο οργανισμό μας υπάρχουν πάνω από 75 τρισεκατομμύρια κύτταρα και καθένα από αυτά εκτελεί χιλιάδες βιοχημικές λειτουργίες.
Οποιοδήποτε μπλοκάρισμα αυτών των βιοχημικών αντιδράσεων θα απομακρύνει τον οργανισμό από την υγιή κατάσταση.
Ανάλογα με την κληρονομικότητα, το περιβάλλον και τις διατροφικές επιλογές τα κύτταρα είτε βρίσκονται σε βιοχημική ισορροπία είτε απομακρύνονται περισσότερο από το φυσιολογικό με αποτέλεσμα να κατευθύνεται ο οργανισμός πιο κοντά στην νόσο.
Τα συμπληρώματα διατροφής είναι συγκεντρωμένες πηγές θρεπτικών ουσιών ή άλλων ουσιών με επίδραση στην θρέψη και την φυσιολογία του κύτταρου, των οποίων σκοπός είναι η συμπλήρωση της κανονικής διατροφής.
Τα συμπληρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διορθώσουν τις διατροφικές ανεπάρκειες ή να διατηρήσουν επαρκή πρόσληψη ορισμένων θρεπτικών ουσιών. Είναι πολυ σημαντικη η βιοχημική αποκατάσταση και ισορροπία των παραγόντων που εκλείπουν.
Η ζωτικότητα σας εξαρτάται από μια προσεκτική ισορροπία τουλάχιστον 50 θρεπτικών συστατικών.
Περιλαμβάνουν: υδατάνθρακες, λίπη ,πρωτεΐνες ,Βιταμίνες ,αμινοξέα. Χωρίς αυτά τα μικροθρεπτικά συστατικά, το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να ξεκλειδώσει την πιθανή ενέργεια στα τρόφιμα.
Το ένα τρίτο όλων των χημικών αντιδράσεων στο σώμα μας εξαρτώνται από μικρές ποσότητες μετάλλων και ακόμη περισσότερο από βιταμίνες. Εάν λείπει μόνο ένα από αυτά τα θρεπτικά συστατικά, δεν είναι δυνατή η ζωτικότητα, η ενέργεια και το υγιές βάρος!
Το βιοχακάρισμα περιλαμβάνει
Συμβουλευτική συμπληρωμάτων διατροφής
Το Κύτταρο είναι η λειτουργική μονάδα της ζωής. Στο οργανισμό μας υπάρχουν πάνω από 75 τρισεκατομμύρια κύτταρα και καθένα από αυτά εκτελεί χιλιάδες βιοχημικές λειτουργίες.
Μεταβολομική ανάλυση
Η μεταβολομική επιστήμη μελετά τα προϊόντα των χημικών αντιδράσεων που συμβαίνουν στον οργανισμό και ονομάζονται μεταβολιτές μέσα από μια προηγμένη ανάλυση.
Προληπτική διατροφική βιοχημεία
Ο ρόλος της τροφής είναι καθοριστικός για την διατήρηση της ζωής. Η υπερκατανάλωση τροφίμων και η επιλογή τροφών σχετίζονται με την εμφάνιση χρόνιων παθήσεων.