Προληπτική Διατροφολογία

3) Εξατομικευμένη διατροφολογία

Ο ρόλος της τροφής είναι καθοριστικός για την διατήρηση της ζωής. Η υπερκατανάλωση τροφίμων και η επιλογή τροφών σχετίζονται με την εμφάνιση χρόνιων παθήσεων. Όταν ο οργανισμός τροφοδοτείται σωστά, οι λειτουργείες του οργανισμού δουλεύουν ρόλοι..

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζουν ασθένειες λόγω μη ισορροπημένου μεταβολισμού.

Η τροφή αποτελεή πηγή ενέργειας η οποία είναι απαραίτητη για την κίνηση, την αναπαραγωγή,την ανάπτυξη και γενικότερα την τέλεση όλων των λειτουργειών που απαιτούνται για την διατήρηση της ζωής και την διαιώνιση του είδους.

Με βάση τα αποτελέσματα των μεταβολομικών εξετάσεων παρέχεται συμβουλευτικός εξατομικευμένος τρόπος διατροφής που μας επιτρέπει να αποκαταστήσουμε την φυσιολογική λειτουργία μέσα απο την διατροφή και την συμπλήρωση των συμπαραγόντων που εκλείπουν. Οι βιταμίνες ,σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή,παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην δημιουργία μιας ασπίδας προστασίας απέναντι στις ασθένειες.

Παρέχουμε διατροφική καθοδήγηση και εκπαίδευση ώστε το άτομο να έχει την γνώση για την σωστή επιλογή των τροφίμων που χρειάζεται να καταναλώνει.